Καταλήγει σε διακανονισμό με Αναστασίου αλλά όχι με τους συνεργάτες του

Κοντά στο να πέσουν οι υπογραφές, έτσι ώστε να επέλθει μία νέα συμφωνία είναι η πράσινη ΠΑΕ με τον παλιό προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου για τα οφειλόμενα. Κάτι παρόμοιο όμως δεν ισχύει με τους συνεργάτες του…

Συγκεκριμένα, οι Γιούσεφ Φος και Στιβ Ρούτερ οι οποίοι αποτελούν παρελθόν απ’ το σύλλογο απ’ τον Νοέμβριο του 2015 απειλούν με νομικές κυρώσεις σε περίπτωση που δεν λάβουν σύντομα την αποζημίωση που είχαν συμφωνήσει όταν έφυγαν απ’ το τριφύλλι.

Πάντως, στο θέμα του Γιάννη Αναστασίου τα πράγματα φαίνονται πιο ομαλά, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να κατανοεί την κατάσταση κι έτσι ναι μεν επιθυμεί διακαώς να πάρει τα 120.000 ευρώ που του χρωστάνε οι πράσινοι, όμως δεν βάζει το «μαχαίρι στο λαιμό», όπως κάνουν οι δύο έτεροι πρώην συνεργάτες του.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...