Κάτας: «Επικίνδυνη ομάδα η Χίμκι»

Ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Χίμκι (21/1, 21:00) τόνισε πως οι Ρώσοι έχουν αρκετή ποιότητα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί αρκετά συγκεντρωμένος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός τεχνικός:

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Χίμκι: «Η Χίμκι όπως και εμείς είχαν αλλαγή του προπονητή. Έχει αρκετή ποιότητα και είναι επικίνδυνη. Θέλουμε τα σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι που παίζει. Πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι». 

Τι θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Τις τελευταίες μέρες έχουμε δώσει βάση στο γρήγορο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Για εμένα θα είναι το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα, ακόμα μαθαίνω τους παίκτες και εκείνοι εμένα».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στην άμυνα: «Θεωρώ ότι οι ομάδες κερδίζουν από την άμυνα. Για να μιλήσουμε για το παιχνίδι αύριο έχουμε έχουμε να δείξουμε κάποιες προκλήσεις. θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι με την Χίμκι. Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να βάλω στην ομάδα την δική μου φιλοσοφία στο κομμάτι της άμυνας». 

Για το κομμάτι των μεταγραφών:«Αυτό είναι μια επιλογή. Ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι ο καλύτερος. Αν πρέπει να κάνουμε μεταγραφές για να έχουμε καλύτερη εικόνα θα κάνουμε».