Κάτας: «Η ομάδα μπάσκετ γυναικών έδειξε τη δύναμη του Παναθηναϊκού»

Οι δηλώσεις του προπονητή του «τριφυλλιού», Όντετ Κάτας, στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.

Αναλυτικά:

«Δεν περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά μου άρεσε η προσέγγιση μας, το πως ξεκινήσαμε αμυντικά, ειδικά στην πρώτη περίοδο. Επιθετικά, γενικά ήμασταν σταθεροί, αλλά τα πάντα είχαν να κάνουν με την άμυνα μας. Στη δεύτερη περίοδο δεν παίξαμε με το σωστό τρόπο. Έπρεπε να είμαστε πιο σταθεροί. Έχουμε πολύ σεβασμό για το Λαύριο, έδειξε χαρακτήρα όλη τη σεζόν και ειδικά στα πλέι οφ. Περιμένω διαφορετική κατάσταση στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε πολλή ενέργεια αμυντικά και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για την κατάσταση του Νέντοβιτς και ενόψει νέας σεζόν: «Δεν το σκεφτόμαστε αυτήν τη στιγμή. Έχουμε εστιάσει στους αγώνες που θέλουμε για να κερδίσουμε για το πρωτάθλημα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους, με πολλά σκαμπανεβάσματα εξαιτίας κορωνοϊού. Είναι σημαντικό για το σύλλογο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία του ο «Νέντο» κι αφού τελειώσει αυτή η σειρά και το πρωτάθλημα, θα συζητήσουμε και για το μέλλον».

Σε ερώτηση του Νίκου Γιανναρά, για λογαριασμό του Prasinoforos.gr, αναφορικά με το πρωτάθλημα στο μπάσκετ των γυναικών: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Είδα το δεύτερο ημίχρονο του πέμπτου αγώνα. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μπάσκετ δυναικών έδειξε τη δύναμη του Παναθηναϊκού».