Κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Βέλεθ η Αλ Φατέχ

Νέα πρόταση για την παραχώρηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αλ Φατέχ.

Οι Σαουδάραβες επιμένουν για τον Βέλεθ και κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό, ώστε να τον πείσουν να παραχωρήσει τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νέα πρόταση κυμαίνεται στις 500.000 χιλιάδες ευρώ. Ποσό που παραμένει μακριά από τα θέλω του Παναθηναϊκού που αξιώνει περίπου 1εκ ευρώ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως την υπόθεση τη χειρίζεται προσωπικά ο ατζέντης του Ισπανού στόπερ ο οποίος έχει στη διάθεση του 3 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή.

Δηλαδή, τόσο για τον μισθό του παίκτη, γύρω στο 1 με 1,1εκ, τα λεφτά που θα δοθούν στον Παναθηναϊκό και την προμήθεια που είναι πάρει ο ατζέντης.

Πιο συγκεκριμένα, αφού η Αλ Φατέχ προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ισπανό με συνολικές αποδοχές 2.2εκ μένουν 800.000 για να μοιραστούν σε ατζέντη και Παναθηναϊκό.

Ο χρόνος όμως τελειώνει καθώς η Αλ Φατέχ έχει δώσει και διορία στους ανθρώπους του Βέλεθ μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.