Κατάθεση ψυχής από Πανταλέων: «Να εγγραφούν 50.000 μέλη και θα γίνουμε πρωταθλητές παντού»!

  Συγκλονιστικά λόγια από τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξήγησε πως έφτασε η ομάδα του στον τελικό, μίλησε για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού ζητώντας «από τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου να εγγραφούν 50.000 μέλη για να τον κάνουν αυτάρκη και πρωταθλητή σε όλα τα σπορ»!

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκός μετά την νίκη – πρόκριση επί του ΠΑΟΚ: «Μετά από πολλά χρόνια ξαναπαίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Μακάρι να φιλοξενείται βόλεϊ κάθε χρόνο σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

  Η ομάδα μας επιστρέφει σε τελικούς μετά από 10 χρόνια. Πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα έπαιζε πριν χρόνια τελικό πλέι άουτ για να σώσει την κατηγορία. Μέσα σε δύο χρόνια επέστρεψε στους τελικούς και την κατάκτηση τίτλων.

  Ένα γκρουπ ανθρώπων δίνουν αγάπη και συναίσθημα στον σύλλογο και μόλις βρέθηκε η διοικητική σταθερότητα ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα.

  Δεν ξέρω τι θα γίνει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πλήρης και έχει το πλεονέκτημα. Η πιο σημαντική υπόθεση είναι στις εκλογές του ερασιτέχνη που είναι την Τρίτη να βρεθούν 50 χιλιάδες άνθρωποι από τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών και να γραφτούν μέλη. Μόνο έτσι ο σύλλογος θα είναι αυτάρκης και πρωταθλητής και σε όλα τα σπορ. Θα διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκούς τίτλους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν 50 χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούν να γραφτούν μέλη»

  sofa offers
  Translate »