Κατέρρευσε οικονομικά η Χιμκί – Εκτός VTB League – Ελεύθεροι οι αστέρες της!

Η Χίμκι δεν κατάφερε να βρει άκρη με τα οικονομικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν και δεν δήλωσε συμμετοχή για την VTB League της σεζόν 2021-2022. Τι συμβαίνει με Σβέντ.

Οριστικά χωρίς την Χίμκι θα πραγματοποιηθεί η VTB League της σεζόν 2021-22, καθώς τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας δεν της επέτρεψαν να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Οι Μοσχοβίτες μένουν εκτός VTB για πρώτη φορά με το 2008.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο είναι πως όλοι οι παίκτες της Χίμκι μένουν ελεύθεροι μεταξύ αυτών και τα μεγάλα ονόματα όπως ο Σβεντ, ο Μόνια και ο Μοζγκόφ, όπου είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους αλλού.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα υπάρχει πολύ έντονη φημολογία που θέλει τον Σβέντ να επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε να καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς.

Μάλιστα η ρωσική ιστοσελίδα  «Evrostavka» αναφέρει πως «ο Σβεντ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς και θέλει ένα «βαρύ» όνομα στις θέσεις των γκαρντ. Βέβαια, πως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει προφορική συμφωνία και με τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος περιμένει το ΝΒΑ.»