Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός

  Ο Παναθηναϊκός Α.Ο κατέθεσε ένσταση πριν τη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο πινγκ πονγκ γυναικών, καθώς ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε αθλήτρια που βάση κανονισμού δεν έπρεπε να αγωνιστεί.

  Αναλυτικά:

  Το γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αττικής και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό του οποίου όμως η συμμετοχή βάσει της προκήρυξης της ομοσπονδίας θεωρείται άκυρη και κατά συνέπεια θα πρέπει να τιμωρηθεί ο αντίπαλος.

  Αναλυτικότερα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση πριν τη διεξαγωγή του τελικού και ζητάει το μηδενισμό του Ολυμπιακού αφού η συμμετοχή της Ουκρανής αθλήτριας του, Margaryta Pesotska είναι αντικανονική βάσει του άρθρου 1.6 Κεφάλαιο Α’ των γενικών όρων της προκήρυξης.

  Το σχετικό άρθρο της προκήρυξης: «Υπήκοοι κρατών που δεν ανήκουν στην Ε.Ε. (τρίτης χώρας) μπορούν να αγωνίζονται μόνο στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία. Τα σωματεία επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που ανήκουν στην Α1 και Α2 εθνική κατηγορία, μπορούν να διατηρούν έναν αθλητή υπήκοο κράτους που δεν ανήκει στην Ε.Ε, μεταγραφόμενο από σωματείο τρίτης χώρας ανά αγωνιστική περίοδο».

  Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες φοβερών γεγονότων και ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη καθώς κανένας Σύλλογος δεν είναι υπεράνω νόμων και κανονισμών.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια