Καθαρές οι εξετάσεις του Αντονίτο!

Ο ιατρικός επανέλεγχος του Αντονίτο στο νοσοκομείο έδειξε πως ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στους πνεύμονες, ενώ και οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν εξετάσεις λόγω μεταδοτικότητας και βγήκαν εξίσου καθαρές.

Μετά τον τελευταίο ιατρικό επανέλεγχο που πραγματοποίησε την Πέμπτη στο νοσοκομείο ο Αντονίτο, φανερώθηκε πως ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στους πνεύμονες.

Παρόλο που ο Ισπανός μπακ βρίσκεται στην ομάδα από τέλη Σεπτέμβρη, δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και να αγωνιστεί με το «τριφύλλι», ωστόσο το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να ξεπεράσει το θέμα με την υγεία του και να ενσωματωθεί έστω και καθυστερημένα με την υπόλοιπη ομάδα.

Επιπλέον, το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Αντονίτο σχετίζεται και με την ευκολία της μετάδοσης του και για τον λόγο αυτό πραγματοποίησαν εξετάσεις και οι υπόλοιποι «πράσινοι», των οποίων τα αποτελέσματα βγήκαν εξίσου καθαρά.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.