«Καθαρός» ο Μαουρίσιο, επιστρέφει Ελλάδα

    Καθαρά βγήκαν τα νέα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε ο Μαουρίσιο και έτσι ξεκίνησε τις διαδικασίες, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα.

    Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Φορταλέζα και μέσα από ενδιάμεσες πτήσεις σε Σάο Πάολο και Παρίσι, η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης.

    Αφού επιστρέψει, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα τον υποβάλλουν σε νέα τεστ covid, ενώ επίσης θα πραγματοποιηθούν και διαφορετικού τύπου εξετάσεις (αιματολογικές, καρδιολογικές κ.ο.κ) για κάθε ενδεχόμενο.

    Παρ’ όλα αυτά, ο Μαουρίσιο είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ερχόμενο ματς με την Λάρισα στην Λεωφόρο, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις και πρέπει να «τρέξει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος αυτών.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.