Καθυστερεί του Νάγκι, προσπαθεί να «ρίξει» την ρήτρα ο Ρόκα!

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Ντομινίκ Νάγκι όμως η υπόθεσή του αναμένεται να καθυστερήσει διότι ο Τσάβι Ρόκα θέλει να «κατεβάσει» την ρήτρα εξαγοράς που θέλει να βάλει στον δανεισμό η Λέγκια.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα και με την Πολωνική ομάδα και με τον παίκτη από το Σάββατο. Για αυτό και το λογικό είναι πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Όμως η Λέγκια θέλει να βάλει στον παίκτη ρήτρα που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κάνει προσπάθειες για να κατέβει το ποσό σε υποφερτά, για το «τριφύλλι», επίπεδα.

Για αυτό και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Παρόλα αυτά αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες να ξεκαθαριστεί και αυτό το θέμα!

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.