Καθοριστική εβδομάδα για Ζαγαρίτη

  Η υπόθεση του Βασίλη Ζαγαρίτη φέρεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία για την ανανέωση ή μη με τον Παναθηναϊκό.

  Η υπόθεση ανανέωσης του Βασίλη Ζαγαρίτη με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με την εβδομάδα που τρέχει να είναι ιδιαίτερα καθοριστική.

  Το «τριφύλλι» έχει καταθέσει την τελική του πρόταση στον νεαρό ποδοσφαιριστή από τις 31 Δεκεμβρίου. Η πλευρά του παίκτη επιθυμεί νέα επαφή με την πλευρά του συλλόγου, έτσι ώστε να διευθετηθούν οι όποιες λεπτομέρειες και να κλείσει το «deal».

  Υπενθυμίζουμε πως η πρόταση που έγινε στον ακραίο μπακ των «πρασίνων» περιλαμβάνει κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές που ξεκινούν από τις 60.000 ευρώ και φτάνουν έως και 80.000 ευρώ στο τρίτο έτος. Παράλληλα, ο Ζαγαρίτης θα λαμβάνει και 1.500 ευρώ ως μπόνους για κάθε επίσημη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

  Το… μπαλάκι παίζει πλέον στην πλευρά του 19χρονου και του εκπροσώπου του, καθώς απομένει η απάντηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να διευθετηθεί αν το μέλλον του Ζαγαρίτη είναι στα «πράσινα» ή σε κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού.

  Η «πράσινη» ΠΑΕ έχει καταθέσει προτάσεις μέσω του Πιερ Ντρεοσί και για τους Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Καραγιάννη και Καμπετσή, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.