Καθυστερεί η άφιξη του Αντονίτο στον Παναθηναϊκό

  Η παραμονή του Τσάβι Ρόκα στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους έχει «παγώσει» τις εξελίξεις των μεταγραφικών, καθυστερώντας παράλληλα και την άφιξη του κλεισμένου Αντονίτο.

  Η άφιξη του Αντονίτο στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό καθυστερεί λόγω της παραμονής του Τσάβι Ρόκα στην Ισπανία για σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

  Η μεταγραφή του 32χρονου μπακ δεν έχει χαλάσει, αφού θεωρείται κλεισμένος από το «τριφύλλι», ωστόσο η άφιξή του δεν έχει οριστικοποιηθεί, γεγονός που δεν ευνοεί καθόλου τους «πράσινους».

  Όσον αφορά την απόκτηση αμυντικού χαφ -που δεν θεωρείται δεδομένη- ο Τσάβι Ρόκα έχει συζητήσει με κάποιες περιπτώσεις, ενώ παράλληλα εξετάζει και την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου σε θέση που έχει ανάγκη ενίσχυσης το «τριφύλλι».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »