Καθυστερεί η επιστροφή του Ρόκα

  Δεν θα επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα ο Τσάβι Ρόκα, ωστόσο παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

  Σε ρυθμούς κανονικότητας επανέρχεται σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός, καθώς οι ξένοι ποδοσφαιριστές που είχαν αναχωρήσει στις πατρίδες του προ ημερών, έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά δεν συνέβη το ίδιο και με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Ισπανία.

  Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί το μπάτζετ του «τριφυλλιού», ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν μπορεί να συμβάλλει με κάποιο τρόπο στην δουλειά του. Παράλληλα, η Ισπανία βρίσκεται ακόμη σε δύσκολη κατάσταση λόγω κορωνοϊού, επομένως η επιστροφή του φαντάζει λογική προς καθυστέρηση. Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για να διατηρείται ενήμερος για οποιαδήποτε κατάσταση.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »