Κάτοικος Βελγίου ο Αναστασίου (;)

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως βρίσκεται σε επαφή με ομάδα του Βελγίου με μοναδικό στόχο να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο Βέλγιο.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει μια αποχή από τους πάγκους και πλέον φαίνεται πως είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει σε αυτούς και να συνεχίσει την καριέρα του. Οι χώρες που παίζουν δυνατά για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα είναι αρχικά το Βέλγιο κι έπειτα η Ολλανδία. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday», ο Γιάννης Αναστασίου συνομιλεί με βελγικό σύλλογο.

Πιθανές ομάδες πάντως από πλευράς Βελγίου είναι η Άντερλεχτ, η Γκενκ και η Κορτάϊκ. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να συναντήσει και να συνεργαστεί και πάλι με έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Νίκο Καρέλη της Γκενκ, με τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου έχει συνεργαστεί άψογα στον Παναθηναϊκό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.