Καζάζης: «Καθοριστικό το λάθος του διαιτητή»

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά το ματς πως έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και πως το λάθος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη. Το λάθος του διαιτητή ήταν καθοριστικό, γιατί θα γινόταν το 3-1 και θα κερδίζαμε το παιχνίδι.Δεν το λέω αυτό για δικαιολογία, αλλά ήταν σημαντικό. Θα το δει το βράδυ και θα καταλάβει το λάθος του.Ξέραμε πώς αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στην έδρα του, ότι θα μας πίεζε αρκετά, αλλά διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και είχαμε καθαρό μυαλό.Σίγουρα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να φύγουμε με μια καθαρή νίκη, ωστόσο σε κανονική ροή παιχνιδιού το σκορ θα είχε διαμορφωθεί σε 3-1 υπέρ μας».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...