ΚΕΔ: Συνεχίζει με Λανουά, μοναδικό «όχι» ο Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ συνεχίζει με τον Στεφάν Λανουά, με τον Ολυμπιακό να αποτελεί τη μοναδική ομάδα που διαφώνησε.
Ο Στεφάν Λανουά παραμένει στην ηγεσία της ΚΕΔ, καθώς οι ομάδες της Super League εμφανίστηκαν θετικές στη συνέχιση της συνεργασίας, με μοναδική εξαίρεση τον Ολυμπιακό.
Ο Νίστρουπ τον ήθελε από τον Ιανουάριο και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για Καμαρά
Συγκεκριμένα, η παρουσία του Στεφάν Λανουά στην κορυφή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας αναμένεται να συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς κατά τη διάρκεια των σχετικών συζητήσεων δεν προέκυψε ουσιαστική αντίδραση από τις ομάδες της Super League. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του για την παραμονή του Γάλλου αρχιδιαιτητή.
Μάλιστα, η στάση των «ερυθρόλευκων» δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαν τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της αποχώρησης του Λανουά, εκφράζοντας έντονα παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας της διαιτησίας και τις αποφάσεις της ΚΕΔ.
Κατά τη συνεδρίασς της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφασίστηκε η ανανέωση, για δύο επιπλέον χρόνια, της θητείας όλων των μελών της ΚΕΔ (Στεφάν Λανουά, Πάολο Βαλέρι, Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Αντωνία Κόκοτου).
Στην ψηφοφορία που διενεργήθηκε 9 μέλη της ΕΕΠ ψήφισαν θετικά, 1 «όχι» από τον Ολυμπιακό, 2 λευκά από τον ΠΣΑΠΠ, ενώ απουσίαζε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- ΟΛΟΙ Caravel πριν τον τρίτο τελικό! (pic)
- Τελευταία στιγμή η απόφαση για Σλούκα
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης στους επόμενους τελικούς»
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ανανέωσε η Κωνσταντινίδου







