Κελεσίδη στο Prasinoforos.gr: «Είμαι πάντα έτοιμη για το καλύτερο»!

Η Ιλιόννη Κελεσίδη μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά τον αγώνα με τον Άρη για την απόδοση της ομάδας, τα δύο χαμένα ματς με Ολυμπιακό και Θήρα και για τους στόχους του Παναθηναϊκού στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Βασίλης Ντούτσης

Για το ματς:

«Κυνηγάγαμε κάθε φάση σήμερα με εξαίρεση το πρώτο σέτ, στο οποίο δεν μπήκαμε πολύ προσγειωμένες, όμως μετά κερδίσαμε όλα τα σέτ εύκολα, παίξαμε πολύ καλά, η κάθε κοπέλα δίνει τον καλύτερο της εαυτό μέσα στο γήπεδο με σκοπό την νίκη».

Για τις δύο ήττες από Ολυμπιακό και Θήρα:

«Δεν μας επηρέασαν όχι, σίγουρα προβληματιστήκαμε, θέλαμε όμως να διορθώσουμε τα λάθη μας, προπονηθήκαμε πάνω σε αυτά και προχωράμε».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Εμείς είμαστε στους στόχους μας, θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς, δεν έχουμε άγχος ούτε κάποιο βάρος, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές, δεν ξεχωρίζουμε αντιπάλους, και πάμε συγκεντρωμένες να διεκδικήσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Για το αν υπάρχει βάθος στο ρόστερ:

«Ναι είναι βαθύ και το είδαμε σήμερα αυτό πού έπαιξαν και άλλες αθλήτριες πέρα από τις βασικές, και οι οποίες κάναν πολύ καλή δουλειά».

Για την δύσκολη εβδομάδα λόγω των ιώσεων:

«Γενικά ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, τόσο για τις κοπέλες πού αρρώστησαν όσο και για εκείνες πού έγινε προσπάθεια να προφυλαχθούν, κι αυτό φάνηκε σήμερα στο πρώτο σετ πού δεν είχαμε ρυθμό και αυτό ήταν αποτέλεσμα όλης της εβδομάδας πού περάσαμε, αλλά παρόλα αυτά σφίξαμε τα δόντια βελτιώσαμε την υποδοχή και φτάσαμε στην σημερινή νίκη. Και δεν ήταν μόνο αυτό αλλά προερχόμασταν και από δύο σκληρά παιχνίδια πού κατέληξαν να παιχτούν στα δέκα σετ συν την κόπωση του ταξιδιού στην Σαντορίνη. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους. Τώρα στόχος είναι να πάμε για την νίκη μέσα στο Μαρκόπουλο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία».

Για την προσωπική της απόδοση:

«Εντάξει ο κόουτς μου δείχνει εμπιστοσύνη είμαστε κάθε μέρα στην προπόνηση, το κυριότερο όμως είναι να είμαστε έτοιμες όταν μας το ζητήσει ο κόουτς, και όταν το χρειάζεται η ομάδα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.