Κένεθ Φαρίντ: «Είμαι έτοιμος να ελευθερώσω το τέρας – Τρέφομαι από τους οπαδούς»

    Ο Κένεθ Φαρίντ βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (9/11) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Ο άλλοτε NBAer δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην EuroLeague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως «τρέφεται» από την ενέργεια του κόσμου και είναι έτοιμος να προσφέρει από την πρώτη στιγμή.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΑΕΛ: Σκληρή ανακοίνωση στο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό

    Ο Φαρίντ ξεκίνησε λέγοντας: «Μίλησα με τον κόουτς Αταμάν. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να περάσω τα ιατρικά και μετά θα μιλήσουμε για τον ρόλο μου».

    Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

    Όταν ρωτήθηκε για το αν τον επηρεάζει το γεγονός ότι έφτασε στην Αθήνα μόλις δύο μέρες πριν το πιθανό ντεμπούτο του, απάντησε με αυτοπεποίθηση: «Όχι. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ, είναι ακόμα μία μέρα στη δουλειά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

    Ο Αμερικανός εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Παναθηναϊκό: «Ειλικρινά, είναι ομάδα πρωταθλητών. Θέλω να παίξω για μία από τις καλύτερες λίγκες στην Ευρώπη, την EuroLeague. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να παίξω εδώ. Στην τελευταία μου ομάδα δεν μπόρεσα να δείξω ποιος πραγματικά είμαι. Εδώ μπορώ να το κάνω».

    Ο Φαρίντ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική του κατάσταση ενόψει της νέας αρχής στην καριέρα του: «Νιώθω υπέροχα. Είναι άλλη μία μέρα στη δουλειά. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ, να βγαίνω εκεί έξω και να κάνω τη δουλειά μου. Ξέρω ότι αυτοί οι οπαδοί προκαλούν ενθουσιασμό και τρέφομαι από την ενέργεια και από τους οπαδούς. Θα τους δώσω πολλά».

    Κλείνοντας, ο 35χρονος power forward/center έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ένα τέρας. Να βγαίνω έξω και να ελευθερώνω το τέρας. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θέλω να βγω έξω και να κάνω τη δουλειά μου».

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…