Κινείται για κεντρικό χαφ επιπέδου… Μπερνάρντ ο Παναθηναϊκός

  Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει πάρει την απόφαση να επενδύσει… μεγάλο κεφάλαιο για ακόμη μια φορά το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να αποκτήσει έναν κεντρικό χαφ από κορυφαίο πρωτάθλημα.

  Ο Παναθηναϊκός έχει δαπανήσει στο τρέχον μεταγραφικό «παράθυρο» πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ από το φετινό μπάτζετ για τις μεταγραφές του (Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μπερνάρντ, Λοντίγκιν, Γκάνεα, Μάγκνουσον) κι ετοιμάζεται για ακόμη μία… ηχηρή κίνηση.

  Οι «υψηλά ιστάμενοι» της ΠΑΕ, λοιπόν, έχουν δώσει το ελεύθερο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φέρει έναν βασικό κεντρικό χαφ, ο οποίος θα έχει καλό βιογραφικό, εμπειρία από υψηλές παραστάσεις και εννοείται τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Σέρβος τεχνικός για τη μεσαία γραμμή (χαφ με ταχύτητα, aggressive χαρακτηριστικά, ικανότητα στο κράτημα της μπάλας).

  Εδώ κι αρκετές ημέρες εξετάζονται λεπτομερώς αρκετές περιπτώσεις μέσων από μεγάλα πρωταθλήματα, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ποιο είναι αυτό; Στην Ελλάδα το μεταγραφικό «παράθυρο» διαρκεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στις περισσότερες χώρες οι μεταγραφές έχουν πλέον σταματήσει κι έχουν ξεμείνει αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές σε ομάδες που δεν υπολογίζονται.

  Πέρα από τη μεταγραφή του βασικού κεντρικού χαφ, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να αποκτήσουν κι έναν δεύτερο μέσο, ο οποίος θα είναι νέος και θα έρθει ως μια έξτρα επιλογή στη μεσαία γραμμή. Κάπου εκεί θα «κλείσει» το ρόστερ του Παναθηναϊκού, εκτός εάν προκύψει κάποια πώληση στο κέντρο της άμυνας ή βρεθεί κάποια «εξαιρετική περίπτωση» στη θέση του φορ.

  Όσον αφορά τους Διούδη και Σαβιέρ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι «πράσινοι» αναζητούν ομάδες από πρωταθλήματα με… ανοιχτά μεταγραφικά παράθυρα. Σε περίπτωση που δε βρεθούν ομάδες για τους δύο παίκτες, θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» μέχρι τον Ιανουάριο, χωρίς να είναι στα πλάνα του Σέρβου.