Γιαννακόπουλος: «Κεραυνοί» εναντίον ΕΟΚ με «φόντο» την Εθνική!

Γιαννακόπουλος

Επίθεση εξαπέλυσε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώ μίλησε και για την διαχρονική σχέση του «τριφυλλιού» με την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο κ. Γιαννακόπουλος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Διαχρονικά ο Παναθηναϊκός, η διοίκηση αλλά και οι πρεσβευτές αυτού έχουν αποδείξει ότι πάνω από όλους έβαζαν την Εθνική Ομάδα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός ήταν και η ραχοκοκκαλιά πάντα της Εθνικής των επιτυχιών που δυστυχώς ανήκουν στο παρελθόν. Άλλες είναι οι ομάδες που επί χρόνια δεν έδιναν χωρίς λόγο τους αθλητές τους… Καλά θα κάνει η έως τώρα πλήρως αποτυχημένη διοίκηση της ΕΟΚ αλλά και οι θεσμοί της να κάνει την αυτοκριτική της και να παραιτηθεί και να μην πιέζουν – εκβιάζουν από κάθε κατεύθυνση, ώστε να προετοιμάζουν δικαιολογίες και φταίχτες σε πιθανή αποτυχία, να πετύχει τα απολύτως δεδομένα βάσει προϊστορίας…».

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως όλα αυτά συνέβησαν στον… απόηχο της χθεσινής εντός έδρας ήττας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από την Λετονία στα «δυο αοράκια» του Ηρακλείου (60-80).

Με αυτόν τον τρόπο η «επίσημη αγαπημένη» έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 που θα διεξαχθεί σε Ιαπωνία και Φιλιππίνες με το παιχνίδι της Δευτέρας στο Μονς εναντίον στο Βέλγιο έχει πολύ κομβικό χαρακτήρα.