Κιαπίνι: «Μπήκαμε με απίστευτη θέληση, τσαμπουκά και αυτοσυγκέντρωση για να κάνουμε το 1-0»
0 Comments

Οι δηλώσεις του Αλεσάντρο Κιαπίνι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΖΑΟΝ με 3-0 σετ για τον πρώτο τελικό της Volley League γυναικών.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Από το πρώτο κιόλας σετ μπήκαμε με απίστευτη θέληση, τσαμπουκά και αυτοσυγκέντρωση για να κάνουμε το 1-0. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, κάθε αθλήτρια ήταν εκεί που έπρεπε και αν δεν ήταν έτρεχε να καλύψει τη συναθλήτρια της.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
Αποκλειστικό: Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Νίστρουπ!
Βγάζαμε δύναμη σε όλες τις φάσεις και θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες μου. Το ματς της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό, ο ΖΑΟΝ έχει αθλήτριες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Από πλευράς μας περιμένω αντίστοιχη παρουσία».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Αποκλειστικό: Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Νίστρουπ!
- Λουτσέσκου: «Δείξαμε ηλίθιοι στο τέλος»
- Μπενίτεθ: Το σχόλιο του για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και το μήνυμα για τη νεα σεζόν!
- Παναθηναϊκός: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ στα playoffs
- Super League: Η τελική βαθμολογία των playoffs – Η θέση του Παναθηναϊκού
Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Prasinoforos.gr, του ανεξάρτητου Παναθηναϊκού site που δημιούργησε το 2014. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στην Καστοριά, συνδυάζει μια δεκαετία εμπειρίας στην αθλητική δημοσιογραφία με γνήσιο πάθος για το «τριφύλλι». Καλύπτει όλες τις εκφάνσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι τα ερασιτεχνικά τμήματα.






