Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την φιέστα!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι», την Πέμπτη 28 Απριλίου (19:15) υποδέχονται τον Φοίνικα Σύρου στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αναμένεται να γιορτάσουν την επιτυχία.

Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη αποφάσισαν η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ ενώ το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μαζί με τον κόσμο του στην τελευταία αγωνιστική της Volley league κόντρα στον Φοίνικα την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 19.15 στο ΟΑΚΑ!

Ο Σύλλογος επέστρεψε στην κορυφή και οι «αιώνα» πιστοί θα βρίσκονται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του για να σηκώσουν την 26η κούπα με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Για αγορά εισιτηρίου:

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά μπορούν μέσω της viva στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-foinikas-syrou-volley-league-andron-1/

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το γραφείο μελών στο γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» από την Τρίτη 26 Απριλίου (10.00 – 16.00) έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.

Η πώληση εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 17.15 στα εκδοτήρια στο Parking 5.

Για την είσοδο στο ΟΑΚΑ:

Όλες οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τον αγώνα, δηλαδή στις 17.15.                             

Οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέρχονται από την Θύρα 14 με τo σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.

Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια και οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα εισέρχονται από την Θύρα 3 με τo σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο».