Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών το «Τριφύλλι» επειδή δεν έδωσε άδεια στον Παπαγιάννη για την Εθνική!

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών από το πρωτάθλημα λόγω της άρνησής τους να δώσουν άδεια συμμετοχής στον Παπαγιάννη για το παιχνίδι με την Λετονία, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΚ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει του Ειδικού Κανονισμού Εθνικών ομάδων της Ομοσπονδίας οι σύλλογοι και οι διεθνείς που καλούνται στις εθνικές ομάδες πρέπει να ενημερώνονται τουλάχιστον 7 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας όπως αναφέρει το άρθρο 22 παράγραφος 3του κανονισμού.

Η ΕΟΚ με την ανακοίνωσή της το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου έκανε λόγο για άρνηση του Παναθηναϊκού να δώσει άδεια στον Γιώργο Παπαγιάννη. Κάτι που αν ισχύει τελικά και ο παίκτης δεν συμμετάσχει στην προετοιμασία του αγώνα με το Βέλγιο βάσει του κανονισμού Εθνικών Ομάδων, άρθρο 27 παράγραφος 4 θα φέρει τους πράσινους αντιμέτωπους με ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της Α1! Θυμίζουμε ότι δύο ώρες πριν την ανακοίνωση της ΕΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για «εκβιασμό» από πλευράς Ομοσπονδίας αναφερόμενος, σε ποστάρισμά του στο instagram, στις κλήσεις διεθνών στην Εθνική.

Πηγή: BNSports.gr