«Κινείται για μέσο ο Παναθηναϊκός»

    Στην απόκτηση ενός μέσου φέρεται πως θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

    Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να αποκτάει ταυτότητα και ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει κατασταλλάξει σε ένα λειτουργικό -έως τώρα- σχήμα. Ωστόσο, οι επιλογές του Ρουμάνου προπονητή στον άξονα είναι περιορισμένες. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει και η «Live Sport», οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός 6αριού – 8αριού.

    Ο Δημήτρης Κουρμπέλης καταπονείται από συνεχόμενα παιχνίδια, τόσο με το «τριφύλλι», όσο και με την Εθνική, ο Αλεξανδρόπουλος δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία, αλλά έχει αρχίζει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του επιπέδου. Παράλληλα, ο Μαουρίσιο και ο Βιγιαφάνιες έχουν χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας και χρειάζονται ειδική μεταχείριση, έτσι ώστε να είναι πρωτίστως υγιής και δευτερευόντως να προσφέρουν τα μέγιστα στην ομάδα.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.