Διαψεύδει την εμπλοκή της στο κινέζικο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η Κινέζικη πρεσβεία!

  Η Κινεζική πρεσβεία διέψευσε επισήμως την φημολογία περί εμπλοκή της στο φημολογούμενο ενδιαφέρον κινεζικού κόνσορτσιουμ για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Εδώ και αρκετές μέρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία περί συμφωνία για την αγορά της ΠΑΕ από Κινεζικό κόνσορτσιουμ, γεγονός που διαψεύσθηκε τόσο από την ΠΑΕ όσο και από την Κινέζικη πρεσβεία.

  «Δεν υπάρχει καμία βάση σε όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό και εμπλέκουν την κινεζική πρεσβεία. Είναι αναληθή και προέκυψαν από το πουθενά. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της κας Τσανγκ Τσιγιουέ σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της πρεσβείας.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »