Κυριζάκης στο Prasinoforos.gr: «Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

  Ο γενικός γραμματέας του Α.Ο και τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κυριζάκης, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

  Ο Χρήστος Κυριζάκης έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος μέσω του Prasinoforos.gr μιλώντας στον Αλέξανδρο Φιλιππούση και τον Νίκο Γιανναρά. Παράλληλα αναφέρθηκε στις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν στην ομάδα βόλεϊ των γυναικών και τόνισε πως στόχος του «τριφυλλιού» είναι να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς & Αλέξανδρος Φιλιππούσης

  Ξεκινάει και αυτό το τμήμα του βόλεϊ όπως και τα άλλα τμήματα του Παναθηναϊκού. Δύο κουβέντες για την επανέναρξη:

  «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και να ξεπεράσουμε αυτό που ζούμε. Ο Παναθηναϊκός, όπως ξέρετε, έδωσε αγώνα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, γιατί αγαπάμε το βόλεϊ και το βόλεϊ γυναικών είναι κομμάτι της Παναθηναϊκής ιστορίας. Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα επιδιώξουμε. Κρατήσαμε όλον τον κορμό της ομάδας και κάναμε διορθωτικές κινήσεις με αλλαγή προπονητή και μιας προσθήκης, της Ξηντάρα».

  Οπότε παραμένουμε στους στόχους μας, να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος, θα δούμε τις εξελίξεις με τις αποφάσεις των ομοσπονδιών. Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

  «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού να παραμείνει ενωμένος και να δείξει εμπιστοσύνη στην διοίκηση του Ερασιτέχνη. Εμείς προστατεύουμε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό τον λόγο είμαστε άλλωστε εδώ».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.