Αυτοί θα ειναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Champions League

  Ο Παναθηναϊκός έμαθε οριστικά ποιοι θα είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι του στον 2ο προκριματικό του Champions League, αλλά και τον αντίπαλό του στο Europa League εάν αποκλειστεί.

  Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του Βελγίου με την Αντβέρμπ να το κατακτά για πρώτη φορά έπειτα από το 1957 (!) και να στέλνει με αυτόν το τρόπο την Γκένκ στο δρόμο του Παναθηναϊκού για τα… αστέρια.

  Εκτός από την Γκένγκ η έταιρη πιθανή αντίπαλος του «τριφυλλιού» στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League είναι η Ουκρανική Ντνίπρο.

  Ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση που θα γίνει την 21η Ιουνίου ώστε να μάθει ποια από τις δύο θα αντιμετωπίσει θα μπει στη κληρωτίδα, ως ανίσχυρός.

  Σε περίπτωση που αποκλειστεί, θα βρεθεί στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League  στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών, εκεί όπου θα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

  Η κλήρωση για την συγκεκριμένη φάση είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου. Ωστόσο, οι κανονισμοί και οι δικλείδες της UEFA, απαγορεύουν «εμφυλίους» στα προκριματικά, με αποτέλεσμα να κρίνεται η κλήρωση ανούσια, καθώς από τις 4 ομάδες υπάρχουν ανάμεσα τους οι δύο Ελληνικές.

  Οι ομάδες που εκκινούν την Ευρωπαϊκή τους πορεία από τον 3ο προκριματικό γύρο τοποθετούνται στο γκρουπ των ισχυρών κι αυτές που αποκλείονται από το Champions League στο γκρουπ των ανίσχυρων. Για τον λόγο αυτό, Ολυμπιακός και Σλάβια θα είναι στους ισχυρούς και το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με το έτερο ζευγάρι του 2ου προκριματικού των μη πρωταθλητών του Champions League θα είναι στους ανίσχυρους.

  Από τη στιγμή που απαγορεύεται να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι», αντίπαλός του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Europa League θα είναι η Σλάβια Πράγας.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια