«Κλείνει 12ωρα στο Κορωπί ο Μπόλονι»!

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, ψάχνει να βρει λύσεις για να βελτιωθεί το τριφύλλι και γι΄αυτό κάθεται πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για το τριφύλλι περίοδο. Οι πράσινοι δεν έχουν πάρει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ενώ οι εμφανίσεις τους στα πρώτα παιχνίδια είναι σχεδόν απογοητευτικές.

Ο Μπόλονι έχει να… ανέβει ένα βουνό και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Από την πρώτη κιόλας προπόνηση της ομάδας εντόπισε το πρόβλημα αυτοπεποίθησης αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ρουμάνος προπονητής ψάχνει να βρει λύσεις για να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της ομάδας και αυτό μόνο εύκολο εγχείρημα δεν είναι.

Τις τελευταίες δύο μέρες ο Μπόλονι «κλείνει» 12ωρα στο Κορωπί, με σκοπό να βρει λύση στη δύσκολη αυτή εξίσωση. Ο νέος προπονητής της ομάδας έχει συνεχείς συναντήσεις με τους συνεργάτες του, ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια καλύτερη οργάνωση και να υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Πέραν αυτού προσπαθεί να βρει τρόπους για να τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών της ομάδας. Για τον λόγο αυτό τόσο οι συνεργάτες του όσο και ο ίδιος έχει συνεχόμενα τετ α τετ με τους παίκτες.

Ταυτόχρονα, από την πρώτη μέρα έχει ανεβάσει την ένταση, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, με σκοπό να έρθουν πιο γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα προβλήματα είναι σημαντικά και γι΄ αυτό ο Μπόλονι εξετάζει κάθε λεπτομέρεια, διότι μόνο έτσι θα βρει τη λύση που ψάχνει.

Πηγή: sdna.gr