Κλειστά χαρτιά από Γιόχανσον

  Απρόβλεπτη παραμένει η έκβαση της υπόθεσης του Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος δεν έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για το μέλλον του και αν αυτό θέλει να είναι στον Παναθηναϊκό.

  Ο Σουηδός δεξιός μπακ εξακολουθεί να κρατάει άγνωστες τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του και η περίπτωση του αποτελεί ένα μυστήριο.

  Στη πρώτη επαφή που είχε γίνει με τον ποδοσφαιριστή υπήρξε και αρνητική απάντηση του ίδιου για ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό επειδή δεν δέχθηκε την μείωση στις αποδοχές του. Ωστόσο, από τότε δεν έχει υπάρξει εκ νέου συζήτηση του Ρόκα με τον Γιόχανσον και ούτε ο ίδιος έχει αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποια άλλη ομάδα.

  Ως εκ τούτου, όλα τα δεδομένα για την περίπτωση του είναι ανοιχτά. Πάντως, οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν θεωρούν πως ο Σουηδός θα συζητήσει ξανά με το «τριφύλλι», προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »