Κλεμμένα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου γράφει στο Prasinoforos.gr για τον… πρωταθλητή Ολυμπιακό και τις πειραιώτικες τακτικές για την κατάκτηση των τίτλων.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία τα τελευταία 25 χρόνια, σε κάθε άθλημα, σε κάθε γήπεδο, με διαφορετικές περιστάσεις, ανθρώπους και συνθήκες, με ένα όμως κοινό στοιχείο, τις ίδιες τακτικές για να κατακτηθούν οι τίτλοι και τα πρωταθλήματα. Οι γνωστές πειραιώτικες τακτικές που «έχτισαν» το όνομα του Ολυμπιακού στο πέρασμα του χρόνου.

Το σημερινό αποτελεί ένα πταίσμα μπροστά στα εκτρώματα με τα οποία έχει στιγματίσει τον ελληνικό αθλητισμό αυτός ο σύλλογος. Πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζουμε σαν κάτι φυσιολογικό αυτά τα γεγονότα, η «κλοπή» δεν αποτελεί κακούργημα στον «ερυθρόλευκο» κόσμο.

Ποιος έχει ξεχάσει άλλωστε τον περιβόητο αγώνα της Κυψέλης, δύο χρόνια πριν, όταν ο ίδιος διαιτητής «χάρισε» την νίκη στον Ολυμπιακό ενώ το σερβίς του Ράπτη ήταν δύο μέτρα μέσα.

Έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν στον Πειραιά, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» εξάλλου, αυτό είναι το ρητό με το οποίο έχουν γαλουχηθεί γενιές και γενιές Ολυμπιακών. Δύο διαφορετικοί κόσμοι, οι οποίοι ποτέ δεν θα ταυτιστούν… ευτυχώς για εμάς.

ΥΓ: Εδώ έχουν κλέψει ολόκληρα πρωταθλήματα, σε μία γραμμή θα κολλούσαν;

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.