ΚΟΕ: Αναβάλλεται και ο υγρός στίβος

  Την αναβολή των αθλημάτων του υγρού στίβου, ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, λόγω του lockdown για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

  Η χώρα, από τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/11), εισέρχεται σε νέο lockdown για τον κορωναϊό covid – 19 και σε συνδυασμό με τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί ήδη για τον Αθλητισμό, με το κλείσιμο των Κολυμβητηρίων και την απαγόρευση προπονητικής και αγωνιστικής δράσης στα αθλήματα του υγρού στίβου, όλη η τρέχουσα αγωνιστική δραστηριότητα του μηνός Νοεμβρίου αναστέλλεται, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΕ.

  Συγκεκριμένα αναστέλλονται οι παρακάτω αγωνιστικές δραστηριότητες:

  ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

  Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών: 7η αγωνιστική (7/11), 8η αγωνιστική (11/11), 9η αγωνιστική (21/11), 10η αγωνιστική (25/11), 11η αγωνιστική 28/11)

  Πρωτάθλημα Α’ Γυναικών: 7η αγωνιστική (7/11), 8η αγωνιστική (14/11), 9η αγωνιστική (18/11), 10η αγωνιστική (21/11)

  Πρωτάθλημα Γ’ Ανδρών (Α’ Φάση): 27-29/11

  Πρωτάθλημα Μίνι Παίδων (Β’ Φάση): 20-22/11

  Πρωτάθλημα Μίνι Κορασίδων (Α’ Φάση):27-29/11

  OPEN WATER

  Ημερίδες πρόκρισης (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Περιφέρεια), 22/11

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

  Ημερίδα (Αθήνα), 15/11

  Καλή δύναμη και Υγεία, στους αθλητές/ τριες, τους προπονητές τους, τα σωματεία τους και όλο τον κόσμο των Αθλημάτων μας.

  Η ΚΟΕ, θα εξακολουθήσει να είναι δίπλα τους, για ότι χρειαστεί και στη νέα αυτή δοκιμασία, με απώτερο στόχο τα Αθλήματα μας να παραμείνουν όρθια, με όποιες πρωτοβουλίες και δράσεις απαιτούνται να γίνουν.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.