Κοιτάζει εκτός συλλόγου το μέλλον του ο Μποχωρίδης!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν παίρνει ευκαιρίες και δεν είναι ευχαριστημένος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, αναφέρουν ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης ψάχνεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος είναι τα μειωμένα λεπτά συμμετοχής που έχει, με τον Έλληνα guard να μην παίζει σχεδόν καθόλου και να επιθυμεί να βρει μια ομάδα που να του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι δεδομένο, όμως σε περίπτωση που ο 23χρονος άσος του τριφυλλιού, μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, τότε θα ψάξει να βρει αλλού την τύχη του. Μια ομάδα που ενδιαφέρεται και ψάχνει παίκτη στη θέση του Μποχωρίδη είναι και ο Άρης, ο οποίος δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...