Κοκόσκοφ: «Από τους δυσκολότερους παίκτες που πρέπει να αντιμετωπίσεις ο Νέντοβιτς»

    Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (15/1, 19:00), αναφέρθηκε στο momentum του Παναθηναϊκού και στην προσαρμογή της ομάδας του στο παιχνίδι, ενώ τόνισε, πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς, είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη.

    Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρ:

    «Έχουμε έναν αντίπαλο που δείχνει ότι διαθέτει αρκετό ταλέντο για να παίξει καλά και να κερδίσει, παρά τη δύσκολη και μεταβαλλόμενη διαδικασία στο θέμα του προπονητή. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια το έχουν αποδείξει αυτό.

    Είχαν μια σημαντική νίκη εναντίον της Βιλερμπάν και κέρδισαν επίσης στο εγχώριο πρωτάθλημα. Παίζουν καλά και σταθερά. Προτεραιότητά μας θα είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλα τα ατού του αντιπάλου.

    Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας από τους δυσκολότερους παίκτες να αντιμετωπίσεις στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Πραγματικά είναι σε εξαιρετική φόρμα. Πρώτον, πρέπει να επικεντρωθούμε στο σχέδιο μας. Επίσης να είμαστε προσεκτικοί με την άμυνα στον Νέντοβιτς, ο οποίος είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες της Ευρώπης».