«Κόλλημα» για οποιαδήποτε μεγάλη επέκταση στην Λεωφόρο λόγω απόφασης του 2016!

Nέες εξελίξεις υπάρχουν όσο αναφορά το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, σχετικά με τον Βοτανικό αλλά και την Λεωφόρο.

Σύμφωνα με την «Livesport» σε αυτήν την συνάντηση ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μεταφέρει στον Κώστα Μπακογιάννη την επιθυμία ΠΑΕ και Α.Ο Παναθηναϊκός να φτιαχτεί γήπεδο στην Λεωφόρο με το πλάνο που είχε παρουσιάσει προ τετραετίας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Δηλαδή ολικό λίφτινγκ και αύξηση της χωρητικότητας σε 22.000 θέσης αλλά και παρέμβαση στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη με διορθώσεις στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο κολυμβητήριο και στις υπόλοιπες αίθουσες.

Όμως υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που εμποδίζει την υλοποίηση του πλάνου. Το 2016 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, έβγαλε απόφαση με την οποία επιτρέπει στη Λεωφόρο έως 19,700 θεατές!

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα αποσυρθεί από τον Βοτανικό, σε καμία περίπτωση. Απλά σε αυτή η συνάντηση θα καταδείξει τις κόκκινες γραμμές της ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Ο Παναθηναϊκού που θα πρέπει να ικανοποιηθούν ώστε να προχωρήσει η διπλή ανάπλαση.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες 15 με 20 ημέρες θα δούμε τι θα γίνει με την εν λόγω υπόθεση, καθώς πρέπει να δούμε τι θα απαντήσει στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, στα χέρια του οποίου βρίσκεται πλέον η «μπάλα».