Η θρυλική κωλοτούμπα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

  Ανεπανάληπτη είναι η κωλοτούμπα του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού που μέσα σε 10 ημέρες από την κατάκτηση τίτλων μόνο «δίκαια και τίμια» οδηγήθηκε σε άλλη μια στέψη στα χαρτιά.

  Πριν 10 ημέρες οι «ερυθρόλευκοι», με αφορμή την ανάδειξη της ΑΕΚ σε πρωταθλήτρια στο χάντμπολ εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία έλεγαν χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν παίρνουμε τίτλους στα χαρτιά και στα δικαστήρια, μόνο τίμια και δίκαια».

  Φυσικά προκλήθηκαν γέλια σε ολόκληρη την χώρα με την συγκεκριμένη θέση του Ολυμπιακού, κυρίως λόγω προϊστορίας, όμως όλοι περίμεναν να δουν πως θα εξελιχθούν οι υποθέσεις και στα υπόλοιπα αθλήματα.

  Με την συμπλήρωση 10 ημερών όλα είχαν αλλάξει φυσικά με το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ομάδας του Πειραιά να κατακτά, στα χαρτιά, το πρωτάθλημα με παραγγελιά από την διοίκηση της ομάδας και «εκτέλεση» του Γιώργου Καραμπέτσου.

  Μάλιστα το ακόμη πιο αστείο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι πως μετά την «στέψη» στο βόλεϊ γυναικών ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έβγαλε νέα ανακοίνωση, αυτήν την φορά υπέρ της ανάδειξης πρωταθλητή στα χαρτιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η απόφαση της ομοσπονδίας περιβάλλει το αίσθημα δικαίου».

  Σαφώς και οι «ερυθρόλευκοι» μας έχουν συνηθίσει σε αμέτρητες κωλοτούμπες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη όμως αυτή εδώ είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Δεν πειράζει όμως, ας πάρουν τίτλους στα χαρτιά, εξάλλου δεν αναμένεται να πάρουν πολλούς από την νέα σεζόν και έπειτα!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »