Κολοβός: «Βήμα, βήμα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Γαλατάσαραϊ, σίγουρα προκάλεσε ανησυχίες για ενδυνάμωση της άμυνας, όμως σε γενικές γραμμές η εμφάνιση ενθουσίασε. Σε συνέντευξη του στη Nova ο παίχτης των «πρασίνων», Δημήτρης Κολοβός τόνισε το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και φυσικά την αναγκαιότητα βελτίωσής της.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Γαλατά: «Νομίζω πως δουλεύουμε καλά και κάνουμε πράξη αυτό που είπαμε από την αρχή, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε αποτελέσματα είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο παιχνίδι. Επειδή βλέπουμε και δουλεύουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, νομίζω γι’ αυτό και βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ή έστω να έχει έρθει ισοπαλία. Πιστεύω οτι χάσαμε ευκαιρίες και στο 2ο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Αυτό κρατάμε. Βήμα, βήμα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το βάρος της φανέλας και την συνέχεια του Παναθηναϊκου: «Συμφωνώ πως η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, κάτι που φαίνεται από την πρώτη μέρα. Όμως όπως είπα, ως ομάδα θα πρέπει να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε βήμα, βήμα, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Loading...