Κομίνης για… γέλια στο ΟΑΚΑ δίνει ανύπαρκτο πέναλτι και χαρίζει αποβολή στον Μπα!

Ο χειρότερος Έλληνας διαιτητής περνάει από… εξετάσεις από την «Συμμορία» και κάνει όργια στο ΟΑΚΑ: μέσα σε ένα πεντάλεπτο χαρίζει τη δεύτερη κίτρινη στον Μπα, ενώ λίγο αργότερα σε μια ανύπαρκτη φάση δίνει πέναλτι στον Ολυμπιακό!

Σόου Κομίνη στο ΟΑΚΑ, στο πιο αδιάφορο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός των τελευταίων ετών: ο χειρότερος Έλληνας διαιτητής μέσα σε ένα πεντάλεπτο κατάφερε να… τρελάνει κόσμο με τις αποφάσεις του, αρνούμενος να αφήσει με 10 παίκτες τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια χαρίζοντάς του ανύπαρκτο πέναλτι, παρά το γεγονός πως είδε τη φάση στο VAR! 

Πιο συγκεκριμένα, στο 41΄ ο Μπα (που είχε ήδη δει σωστή κίτρινη στο 21΄) κάνει σκληρό φάουλ για δεύτερη κίτρινη στον Ανουάρ, όμως ο διαιτητής του αγώνα σφυρίζει αδιάφορα και δε δείχνει την οθφαλμοφανέστατη κόκκινη. 

Το ρεσιτάλ συνεχίζεται στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, εκεί που ο Βαλμπουενά πέφτει μόνος του στο χόρτο μετά από υποτιθέμενο μαρκάρισμα του Ανουάρ. Ο Κομίνης δίνει αρχικά φάουλ σε μια φάση που δεν υπάρχει καν παράβαση και στην συνέχεια πηγαίνει στο VAR και «μετατρέπει» το ανύπαρκτο φάουλ σε πέναλτι! 

Δείτε παρακάτω τις δύο φάσεις με τις «ανακαλύψεις» Κομίνη: 

Πηγή: SDNA.gr