Κωνσταντέλλου στο Prasinoforos.gr: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει – Στόχος το πρωτάθλημα»

Η Έμιλυ Κωνσταντέλλου μιλάει αποκλειστικά στον Παναγιώτη Δημητρόγλου και το Prasinoforos.gr μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, η κεντρικός του «τριφυλλιού» παραχώρησε δηλώσεις στο Prasinoforos.gr. Η Κωνσταντέλλου αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τροπαίου, στην διεξαγωγή του Final 4 στο Ηράκλειο, καθώς και στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ τόνισε πως ένας τελικός Κυπέλλου θα έπρεπε να μεταδίδεται τηλεοπτικά και όχι απλά ιντερνετικά, αφήνοντας το παράπονο της για την επιλογή της ΕΡΤ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Δημητρόγλου

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στους τίτλους μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για αυτήν την επιτυχία, η οποία θα γράφει και το δικό σου όνομα;

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει, στους τίτλους! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι κομμάτι αυτής της επιτυχίας, και θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κύπελλο ήταν μόνο η αρχή».

Θα ήθελα το σχόλιο σου γενικότερα για την διεξαγωγή του Final 4 στην Κρήτη και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Λίντο. Θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις το διήμερο ως «γιορτή του βόλεϊ»;

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, την οποία εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει! Με την απουσία του final four, τα δύο προηγούμενα χρόνια, λόγω Covid-19, ήταν το ιδανικότερο μέρος να επιστρέψει ξανά αυτή η «γιορτή». Από αυτή τη γιορτή, φυσικά και δε θα μπορούσαν λείπουν οι Παναθηναϊκές φωνές, που πάντα δημιουργούν αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Τέτοιες διοργανώσεις και παιχνίδια βέβαια, αξίζουν να μεταδίδονται από την τηλεόραση και να μπαίνουν σε κάθε σπίτι.. Έτσι θα αγαπήσει ο κόσμος το άθλημα! Όπως κάθε τελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, δε μεταδίδεται απλά ιντερνετικά, έτσι θα έπρεπε να είναι και στο βόλεϊ».

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκεστε δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέχρι που πιστεύεις πως μπορείτε να φτάσετε;

«Έχουν μείνει ακόμα δύο αγωνιστικές μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου και ο αρχικός στόχος μας είναι να κρατήσουμε στην πρώτη θέση! Από εκεί και πέρα, ο στόχος είναι ένας φυσικά… Το πρωτάθλημα!».