Κωνσταντίνου στο Prasinoforos.gr: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράει»

Η ακραία του Παναθηναϊκού, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, μίλησε αποκλειστικά στον Γιάννη Σέμπρο και στο Prasinoforos.gr μετά την άνετη επικράτηση του «τριφυλλιού» απέναντι στον Α.Ο Θήρας.

Η πολυτιμότερη παίκτρια των «πρασίνων» απέναντι στην Θήρα, παραχώρησε δηλώσεις στο Prasinoforos.gr μετά την ολοκλήρωση της σημερινής αναμέτρησης. Μιλώντας στον Γιάννη Σέμπρο, αναφέρθηκε στην εμφάνιση των παικτριών του Απόστολου Οικονόμου, στο κακό διάστημα του δεύτερου σετ ενώ τόνισε τι πρέπει να κρατήσουν οι «πράσινες» ενόψει του ευρωπαϊκού ματς απέναντι στην Οστράβα (24/11, 20:00).

Για το ματς:

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράει, οι κακές εμφανίσεις είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα καλώς ή κακώς. Μία αγωνιστική χρονιά έχει πολλές ανακατατάξεις, στόχος του Παναθηναϊκού είναι να μπαίνει σε κάθε αγώνα για την νίκη. Αυτό νομίζω κάναμε σήμερα, συζητήσαμε όλοι μαζί και μπήκαμε αποφασιστικά μέσα στο γήπεδο, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αντιδράσει. Μπορεί να δεχτήκαμε κάποια σερί από πόντους αλλά δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην νίκη, πιστέψαμε η μία στην άλλη και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το «νεκρό» διάστημα στο δεύτερο σετ:

«Αυτά τα κενά προκαλούνται λόγω έλλειψης συγκέντρωσης εκείνη την στιγμή, κάτι το οποίο πρέπει σαν ομάδα να το φτιάξουμε και να το διορθώσουμε, γιατί όταν παίζουμε με καλές ομάδες, όπως είναι η Σαντορίνη, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Ήταν ένα κενό διάστημα το οποίο όμως το μαζέψαμε και το αποτέλεσμα μετράει, κερδίσαμε αυτό το σετ και μετά μπήκαμε ακόμη πιο δυνατά στο τρίτο».

Για το τι κρατάνε οι «πράσινες» από την σημερινή αναμέτρησης ενόψει της Οστράβα;

«Να μπούμε μέσα σαν μία ομάδα και να κερδίσουμε, αυτό μόνο. Να παίξουμε σαν ομάδα, να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε, γιατί μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλό βόλεϊ. Στην Τσεχία ευτυχώς μαζέψαμε το σκορ και τώρα έχουμε την δυνατότητα με μία καθαρή νίκη νίκη να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι μόνο η πρόκριση.»