Κωνσταντίνου: «Πρόταση Ανανέωσης στον Ουζουνίδη!»

  Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε πως θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ για τον Γιάννη Αλαφούζο ανέφερε πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, μέχρι να βρεθεί σχήμα που θα αναλάβει τις οφειλές.

  Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στη Λάρισα για την αναμέτρηση της ομάδας του και μίλησε στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

  Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε πως μπορούν να διαχειριστούν τα προβλήματα του Συλλόγου ευκολότερα, μιας και ο προϋπολογισμός μειώθηκε αρκετά.

  Όσο για τον Γιάννη Αλαφούζο τόνισε πως δεν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, έως ότου βρεθεί άλλο σχήμα για την ομάδα, το οποίο θα αναλάβει και τις οφειλές ύψους 20 εκ. ευρώ.

  Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε πως στήριξε τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και σύντομα θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.