Κωνσταντίνου: «Τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ όσο τα παρουσιάζουν»!

Δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου για την κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, υπάρχει και θα υπάρχει. Δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν. Είναι πιο εύκολα από όσο νομίζουν. Αυτό που πρέπει να γίνει στον Παναθηναϊκό είναι να μονιάσει όλος ο κόσμος. Αυτός ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται τώρα η ομάδα, για να επανέλθει ο σύλλογος στις επιτυχίες. Ο Παναθηναϊκός ούτε πτωχεύει, ούτε διαλύεται. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, για τους παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έχει βάλει τα στήθη μπροστά για την ομάδα. Πρέπει να ξεχάσει ο κόσμος τις πίκρες των προηγούμενων χρόνων. Δεν ενδιαφέρει κανέναν το παρελθόν, αλλά πρέπει να βοηθήσει την ομάδα στην μετά Αλαφούζου εποχή».

«Όλος ο κόσμος που έχει φορέσει τη φανέλα, ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Η κίνηση των παλαιμάχων, όπως κάθε κόσμος είναι ευπρόσδεκτη και χαρά μας. Θέλουμε να κάνουμε μία επιτροπή σωτηρίας με παλαίμαχους όχι μόνο της δικής μου εποχής, αλλά και νεότερους. Δεν περισσεύει κανένας, θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί, αρκεί να βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω με τον Δομάζο και τον Αντωνιάδη ή άλλους παλαιμάχους, αρκεί να μου πουν τι έχουν στο μυαλό τους, τα σχέδια τους. Εγώ θέλω όλοι μαζί να πάμε μπροστά τον Παναθηναϊκό».

Για τα εμπόδια που υπάρχουν: «Τα οικονομικής φύσεως θέματα δεν μπορώ να σας τα πω. Μέχρι τον Δεκέμβριο αντιμετωπίζει η ομάδα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα επιβιώσει. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να σπεύσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα για να βρούμε τα χρήματα μέχρι το Δεκέμβριο. Είμαστε αρκετός κόσμος, αγαπάμε αυτό το γήπεδο, εδώ έχουν αναδειχθεί μεγάλοι παίκτες. Αν συσπειρωθούμε μπορούμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από αυτή την κατάσταση».

Για το πλάνο σωτηρίας τόνισε: «Έχουμε κάνει μία επιτροπή και θα κινηθούμε όχι προς τους επώνυμους φιλάθλους, αλλά θα απευθυνθούμε στον κόσμο. Με την προσέλευση τους, αλλά και κάποια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ μας. Έχει ξεκινήσει η μετά Αλαφούζου εποχή. Πρέπει να υπάρχει μία συσπείρωση για τρία χρόνια έτσι ώστε να μεγαλουργήσει και πάλι η ομάδα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...