Κοντά σε Μάλαγα ο Κούζμιτς

Εντός των ημερών θα γνωστοποιηθεί το αν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Μάλαγα και του Όγκνιεν Κούζμιτς.

Από τη στιγμή που ο Κούζμιτς έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, η Μάλαγα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για να κάνει δικό της το Σέρβο και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγές της ισπανικής ιστοσελίδας «laopiniondemalaga.es» οι άνθρωποι της Μάλαγα έχουν τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες για το Σέρβο, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα τον αποκτήσουν ή αν αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μάλαγα ήθελε να κάνει δικό της τον Κούζμιτς από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το υψηλό συμβόλαιο που ζητούσε μετά τον ερχομό του από το NBA, δεν έφερε τη συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Κούζμιτς να καταλήγει στο «τριφύλλι».

Να επισημανθεί σε αυτό το σημείο πως ο Κούζμιτς έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας τη διετία 2011-2013, οπότε γνωρίζει καταστάσεις και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να θέλει την επιστροφή του στην ομάδα της Μάλαγα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »