Κοντά σε συμφωνία με αθλητικό ψηλό ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” προχωρούν τις διαδικασίες για την ενίσχυση της ρακέτας τους και βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση σέντερ.

Ο Ρικ Πιτίνο από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε στο «τριφύλλι», διέκρινε το πρόβλημα στο ριμπάουντ, κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές, κυρίως μετά από ήττες της ομάδας στην Euroleague. Τελικά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην ενίσχυση της front line με την απόκτηση ενός σέντερ, που θα κάνει τη διαφορά και θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «πράσινο στρατόπεδο» οι πρωταθλητές Ελλάδας, όχι μόνο έχουν βγει στην αγορά για την αναζήτηση ψηλού, αλλά φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με παίκτη. Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει το όνομα αυτού, ωστόσο πρόκειται για αθλητικό σέντερ, με έφεση στο ριμπάουντ και μεγάλης οικονομικής αξίας. 

Μία κίνηση που δείχνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος για ακόμη μία οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να δει τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει όσο το δυνατόν πιο μακριά στη φετινή Euroleague. Άλλωστε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» είχε υπογραμμίσει πως είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, εφόσον του ζητηθεί από τον Ρικ Πιτίνο.

Πηγή: Novasports.gr