Ελπίδες για συμφωνία με Τελάντερ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα αυτή την περίοδο, όσον αφορά τις οφειλές προς τους παλαιούς παίκτες της ομάδας.

Παρ’ ολ’ αυτά, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κλείσει συμφωνία με κάποιους εξ’ αυτών, με πρώτο απ΄όλους τον Ράσμους Τελάντερ.

Η πράσινη ΠΑΕ πρότεινε στον ποδοσφαιριστή να του δοθεί ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων και τα υπόλοιπα να του δοθούν σε λιγότερες δόσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό όμως, είναι ο ποδοσφαιριστής να δεχθεί ένα ”κούρεμα” στα οφειλόμενα του, της τάξης των 100,000 ευρώ τουλάχιστον.

Κάτι αντίστοιχο θα επιδιώξουν οι ιθύνοντες του ”τριφυλλιού” και με τους Στάθη Ταυλαρίδη και Γιενς Βέμμερ στους οποίους οφείλονται αρκετά χρήματα.

Η προσέγγιση του Παναθηναϊκού απέναντι στα ανοιχτά οικονομικά μέτωπα είναι διαφορετική πλέον και μένει να δούμε το αποτέλεσμα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.