Κοντά σε συμφωνία με Διούδη ο Παναθηναϊκός!

    Καινούργια ευχάριστα αναμένεται να έχουμε σε ότι αφορά τις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό μιας και η ΠΑΕ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σωκράτη Διούδη.

    Ο Έλληνας διεθνής κίπερ συνεχίζει να ανεβάζει τις «μετοχές» του στο ποδοσφαρικό χρηματιστήριο την ώρα που τα σοβαρά προβλήματα με τις πληρωμές στην ομάδα είναι πια παρελθόν για αυτό και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φορά τα πράσινα!

    Σύμφωνα με την “Live Sport” σημειώθηκε τεράστια πρόοδος στην τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο 26χρονος.

    Η άφιξη του Τσάβι Ρόκα αναμένεται να δώσει οριστικά θετική έκβαση στην υπόθεση μιας και ο Ισπανός θέλει να ολοκληρώσει ο ίδιος προσωπικά το deal.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.