Κοντά σε συμφωνία με Γ. Βαρδινογιάννη για την Παιανία

  Νέες επαφές του υπήρξαν μεταξύ Παναθηναϊκού και Γιώργου Βαρδινογιάννη για την χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

  Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησαν νέες επαφές με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

  Σύμφωνα με την «Livesport», το κλίμα στην επικοινωνία ήταν πολύ καλό και ο «Καπετάνιος» έδειξε πιο καταδεκτικός στην αντιπρόταση των «πράσινων» συγκριτικά με προηγούμενες απαιτήσεις του.

  Ως εκ τούτου, η απόσταση που υπάρχει στις απόψεις των δύο πλευρών αναμένεται να γεφυρωθεί σύντομα, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Χωρίς την Παιανία, τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» θα είχαν σπάσει στα τρία. Η Κ19 στο «Απόστολος Νικολαϊδης», οι Κ17 και Κ15 στο Κορωπί, ενώ τα μικρότερα τμήματα θα έκαναν χρήση ενός προπονητικού κέντρου στη Βάρη.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »