Κοντά στη λύση με Μουνιέ, δύσκολο του Οικονόμου

Ο Έλληνας εκπρόσωπος των δύο παικτών με δηλώσεις του σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό σχολίασε την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ο Παναθηναϊκός έχει διεμηνύσει στους δύο παίκτες από τις αρχές του καλοκαιριού ότι δεν υπολογίζονται και να ψάξουν να βρουν ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ των παικτών,η λύση της συνεργασίας με τον Μουνιέ είναι πολύ κοντά ,ενώ η συμφωνία με τον Οικονόμου δυσκολεύει

Ο Μουνιέ,όπως αναφέρει η πλευρά του παίκτη, ουδέποτε ζήτησε ολόκληρο το συμβόλαιο και ποτέ δεν σκέφτηκε να κάτσει πάνω σε αυτό, αντ’αυτού έδειξε διάθεση από την πρώτη στιγμή για να λυθεί το συμβόλαιο. Ο Γάλλος ζήτησε ακόμα να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και να ακολουθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, κάτι το οποίο αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Τα όσα έχουν διαρρεύσει και έχουν γραφτεί στον τύπο για απόφαση του Μουνιέ να καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του δεν έχουν ουδεμία βάση απλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να μην επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κάτι που γράφεται στον τύπο τον τελευταίο περίπου 1.5 χρόνο.

Τώρα όσον αφορά τον ελληνικό αμυντικό οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ μακριά… Η αποζημίωση που δίνουν οι πράσινοι δεν καλύπτουν τα θέλω του Οικονόμου και λύση της συνεργασίας ανάμεσα τις δύο πλευρές δυσκολεύει μέρα με τη μέρα περισσότερο!

Loading...
Μετάφραση »