Κοντά στην Ίντερ ο Βαγιαννίδης

    Σε πολύ προχωρημένες επαφές βρίσκεται η πλευρά του Γιώργου Βαγιαννίδη με την Ίντερ, όσον αφορά το μέλλον του ταλαντούχου μπακ. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός καταβάλλει προσπάθεια για να επιτευχθεί συμφωνία για νέο συμβόλαιο στον παίκτη.

    Το συμβόλαιο του Γιώργου Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό εκπνέει σε λίγες εβδομάδες και ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Απ’ τη πλευρά του, το «τριφύλλι» καταβάλλει προσπάθειες για να πείσει τον ίδιο και το περιβάλλον του να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ μάλιστα έχει συναντηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος με την μητέρα του παίκτη για να συζητηθεί το μέλλον του.

    Ωστόσο, σύμφωνα με την «Sportday», η Ίντερ αποτελεί την ομάδα που έχει κινηθεί αθόρυβα, αλλά μάλλον αποτελεσματικά. Συγκεκριμένα, οι επαφές της πλευράς του 19χρονου με τους «νερατζούρι» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία μέσα στις επόμενες μέρες.

    Το σίγουρο είναι πλέον πως η υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη θα τελειώσει σύντομα, με την πλευρά του παίκτη να ενημερώνει και τον Παναθηναϊκό για τις όποιες αποφάσεις της.