«Κοντά στον Λαμκέλ Ζε ο Παναθηναϊκός»

  Θετικός φέρεται πως είναι ο Λαμκέλ Ζε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Λάζλο Μπόλονι.

  Το όνομα του Λαμκέλ Ζε έχει κάνει την εμφάνισή του στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και φέρεται πως είναι ο «εκλεκτός» για την θέση του εξτρέμ που ψάχνει το «τριφύλλι».

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι. Άλλωστε, ο ίδιος αποτελεί εισήγηση του Ρουμάνου προπονητή.

  Παρ’ όλα αυτά, στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται πως η υπόθεσή του έχει κολλήσει στην οψιόν αγοράς, που θα εμπεριέχεται στον δανεισμό του παίκτη. Η Αντβέρπ ζητάει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει έως τα 800.000 ευρώ.

  Ωστόσο, όπως αναφέρεται, το «τριφύλλι» σκοπεύει να φέρει τον παίκτη στην Αθήνα έως τις 29 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα άμεσα και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.