Κοντός: «Δε θα ρισκάρουμε τους στόχους μας για μεταγραφικά σενάρια Μάρτιο μήνα»

  Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, μίλησε στον «bwin Sport FM 94,6» για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται από την Ισπανία, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του «τριφυλλιού».

  Αναλυτικά όσα είπε:

  «Αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια είχαμε πάρει μια απόφαση να μη σχολιάζουμε, να μη διαψεύδουμε και να μην επιβεβαιώνουμε. Καθώς είναι απόλυτα φυσιολογικό να εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός σε τέτοια σενάρια μετά την επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο.

  Όμως, από τη στιγμή που για παράδειγμα η MARCA μας έχει βάλει στον ρυθμό της και… τρέχουμε από πίσω της θα πρέπει να αντιδράσουμε. Προφανώς και στην Ισπανία διαπραγματεύονται με τους παίκτες τους, αλλά και εμείς έχουμε στο μυαλό μας τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ μας. Και είναι πολύ καλά δομημένο. Αυτό που σκεφτόμαστε εμείς είναι τα συμβόλαια που τελειώνουν. Όπως του Γκραντ, του Γκριγκόνις και του Ναν.

  Δε θα μπαίναμε σε διαδικασία να μιλήσουμε με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και σε λίγο καιρό μπορεί να βρεθούμε αντίπαλοι στην κορυφαία στιγμή της σεζόν. Είναι λογικό για όλους να υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα και να προκύπτουν σενάρια αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά. Δε θα ρισκάρουμε σε καμία περίπτωση τους στόχους μας, για κανένα μεταγραφικό σενάριο Μάρτιο μήνα. Και πέρυσι το ίδιο γινόταν, αλλά πέρυσι τέτοια εποχή χτίζαμε την νέα ομάδα. Τώρα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες που είναι αναπόσταστα κομμάτια της.

  Η ομάδα μας χτίστηκε με ορίζοντα τριετίας… Δεν είναι μια χρήσης. Τριετή συμβόλαια, μεγάλες συμφωνίες. Με παίκτες όπως ο Ναν που πρέπει να διαπραγματευτείς με διαφορετικό τρόπο.

  Για τα εκτός έδρας παιχνίδια υπάρχει μια τεράστια αδημονία απά όλους. Είναι πολύ όμορφο το άγχος που έχουμε αλλά και μια τεράστια πίεση για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Το έχω ζήσει κι εγώ να μείνω εκτός γηπέδου. Θα στεναχωρήσω τον κόσμο. Υπολογίζουμε ότι θα είναι κοντά στα 900 άτομα που θα μείνουν εκτός γηπέδου. Η ΚΑΕ έχει 1150 αιτήματα από φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν, στο γήπεδο θα μπουν μέχρι 324 και ίσως πάρουμε 50 ακόμα πανάκριβα εισιτήρια πίσω από τον πάγκο της ομάδας. Όποιος θέλει να γλιτώσει χρήματα ή στεναχώρια να το κάνει. Δεν εξαρτάται από εμάς και η Μπολόνια δεν είναι αναγκασμένη να ανοίξει περισσότερα καθίσματα. Με τις περισσότερες ομάδες συνεργαστήκαμε άψογα, αλλά εδώ είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση. Πρέπει να προετοιμαστεί ο κόσμος γι αυτή την κατάσταση. Η ΚΑΕ εξυπηρέτηση κάνει. Η Μπολόνια είναι αναγκασμένη να δώσει 25 προκλήσεις».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια